Pronađi školu stranih jezika

PretragaSa sedištem u prestonici, Udruženje profesora mađarskog jezika Novi Beograd učenicima nudi nešto drugačiji kurs mađarskog jezika u odnosu na konkurentne škole stranog jezika kroz Kontroll program koji podrazumeva konstantnu kontrolu napretka. Ovim je učenje mađarskog jezika olakšano za građane kojima je potreban kurs mađarskog jezika za državljanstvo ili žele da nauče mađarski kako bi napredovali na poslu ili obogatili svoje znanje.

Nastavu vode diplomirani profesori mađarskog jezika i književnosti koji polaznicima nude svu pomoć koja im je potrebna. Sami časovi se održavaju u malim grupama, čime se osigurava potpuna posvećenost polaznicima, te je i učenje mađarskog jezika umnogome olakšano. Ukoliko se učenici opredele za ovaj kurs mađarskog jezika cena varira u odnosu na trajanje kursa, a tu su i druge odrednice kao na primer koliko su česti i dugi časovi mađarskog jezika. Nastava se održava u dvočasima sa najviše troje polaznika, a u odnosu na broj je i cena kursa povoljnija.

Udruženje profesora mađarskog jezika Novi Beograd nudi kurs mađarskog jezika u sledećim varijantama (u odnosu na broj polaznika):

  • Poluindividualne grupe
  • Grupe od troje učenika

Mađarski jezik spada u grupu ugro-finskih jezika i razlikuje se od drugih jezika koji se govore u Evropi. Najsličniji je finskom jeziku, sa kojim je u daljem srodstvu. Mađarski jezik se govori u Mađarskoj, Slovačkoj, Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Ukoliko ste se pitali kako dobiti mađarsko državljanstvo treba da znate da morate položiti i test jezika, te vam je kurs mađarskog jezika najsigurniji način da dobijete mađarsko državljanstvo.

Radno vreme

Ponedjeljak

16h - 22h

Utorak

16h - 22h

Sreda

16h - 22h

Četvrtak

16h - 22h

Petak

16h - 22h

Subota

10h - 22h

Nedelja

10h - 22h

Adresa

Naša Adresa:

Ledine Visegradska 9, Beograd

Telefon:

Ostavite recenziju

Samo registrovani korisnici mogu dodati komentar. KREIRAJ NALOG ili UĐI NA SVOJ NALOGŠKOLE JEZIKA U SRBIJI

Učiavanje…